«Δεν είχαμε καμία τύχη»

Από inpaok.com: Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης, ύστερα από την ήττα με 3-0 σετ που υπέστη η ομάδα της Θράκης, λέγοντας πως το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν είχαμε καμία τύχη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα ματς που δεν είχαμε καμία τύχη. Δεν με πειράζει το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Παίξαμε καλά από το δεύτερο σετ, αλλά και σε αυτό ξεκινήσαμε με πολλά λάθη. Δίκαια χάσαμε αυτό το ματς. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αυτό ματς. Θα ανασυνταχθούμε για τα επόμενους αγώνες. Έχουμε την άλλη εβδομάδα τον Ολυμπιακό και θέλω να παίξουμε πιο ελεύθερα. Δεν μπορώ να κάνω κριτική γιατί τίποτα δεν πήγε καλά. Εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ».

Από τη δική του πλευρά, ο ακραίος-λίμπερο του Εθνικού, Γρηγόρης Κοντοστάτης, είπε: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Είναι δύσκολο όταν παίζεις με μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που δεν πρέπει να κάνει γκέλα πουθενά. Πρέπει να είσαι πάντα κόντρα στο σκορ. Συνεχίζουμε τώρα και κοιτάμε το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε τουλάχιστον να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους γίνεται μέχρι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια του πρώτου γύρου».

Διαβάστε ακόμη...