«Αναταραχή» και αποχώρηση πριν τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3/1) ο Ηρακλής είδε τον Δημήτρη Ριζόπουλο να αποχωρεί από το ρόστερ επικαλούμενος οικονομικούς λόγους.
Πηγή: paok24.com
«Αναταραχή» και αποχώρηση πριν τον ΠΑΟΚ


Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης μέσω Facebook αποκάλυψε ότι οι λόγοι της αποχώρησης του δεν ήταν προσωπικοί, όπως αρχικά είχε αναφερθεί τονίζοντας τα εξής:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας είμαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσω τον λόγο της αποχώρησης μου από την ομάδα του Ηρακλή και να κάνω σαφές ότι η αποχώρηση μου δεν οφείλεται για προσωπικούς παρά μόνο για οικονομικούς λόγους!!!Στα όσα αναφέρθηκαν για την αποχώρηση μου θέλω να δημοσιοποιήσω ότι πριν λίγες μέρες κατάφερα να πάρω τα περσινά οφειλόμενα μου και για την φετινή σεζόν να μην εισπράξω ούτε έναν μισθό,για αυτό λοιπόν αποχώρησα από την ομάδα και χάρισα όλα τα φετινά δεδουλευμένα γιατί δεν έβλεπα λύση στο πρόβλημα μου!!πλέον είμαι σε αναζήτησή άλλης ομάδας!! Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ηρακλή για την στήριξη του και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα".

Από την πλευρά του οι άνθρωποι του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή θέλουν να περάσουν ένα διαφορετικό μήνυμα υπογραμμίζοντας ότι η αποχώρηση του Ριζόπουλου δεν μπορεί να επηρεάσει τη θετική έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και καλούν τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά την αποχώρηση του Ριζόπουλου, στον Ηρακλή αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο 20χρονος Κύπριος, Νικόλας Ελευθερίου ο οποίος παίζει τόσο ως ακραίος, αλλά και ως διαγώνιος.

Διαβάστε ακόμη...