Απόψει μυρίζει… ναφθαλίνη

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα την Κράσνονταρ με τον Ιγκόρ Τούντορ να κάνει εκτεταμμένο ροτέισον ενόψει Παναθηναϊκού...
Πηγή: thessports.gr
Απόψει μυρίζει… ναφθαλίνη

Τέσσερις παίκτες, που θα ξεκινήσουν σήμερα, βγαίνουν από το... ντουλάπι και μυρίζουν ναφθαλίνη!

Παναγιώτης Γλύκος

Όλο κι όλο ένα (επίσημο) παιχνίδι φέτος. Έπαιξε στην αδιάφορη ρεβάνς με την Μπρόντμπι στην Κοπεγχάγη, δέχτηκε ένα γκολ από μια γκάφα και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος, που ο Τούντορ έκανε τόση υπομονή με τον Όλσεν.

Γιάννης Σκόνδρας

Ξεκίνησε βασικός στα πρώτα παιχνίδια και μετά εξαφανίστηκε. Έπαιξε βασικός με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, έπαιξε και στα δύο παιχνίδια με την Σπαρτάκ Τρνάβα, στη ρεβάνς μάλιστα αποβλήθηκε. Αυτές οι τρεις είναι οι τελευταίες του συμμετοχές. Μετά την ρεβάνς με την Σπάρτακ, δεν ξαναμπήκε ούτε στην αποστολή. Σήμερα θα είναι στην ενδεκάδα.

Στέλιος Μαλεζάς

Μόλις ένα 90λεπτο στα πόδια του, αυτό κόντρα στην Μπρόντμπι στην Τούμπα, στο οποίο έπαιξε αριστερός στόπερ. Έπαιξε και 2-3 λεπτά ως αλλαγή στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παίζοντας στο δεξιό άκρο της άμυνας. Δεν ξανάπαιξε.

Ζάιρο

Μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού, που ακόμη δεν κέρδισε θέση στην ενδεκάδα. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε βασικός με την Ξάνθη (ελλείψει Κλάους και Μπερμπάτοφ), έπαιξε και στα Γιάννενα από την αρχή (αποβλήθηκε στο 62′) κι έκτοτε είναι κυρίως θεατής. Έχει παίξει 6 λεπτά με την Γκαμπάλα, 17 λεπτά με την Ντόρτμουντ, 25 λεπτά με τον Ατρόμητο και 16 λεπτά με τον Ολυμπιακό. Σήμερα, μετά από ενάμιση και πλέον μήνα, ξεκινά στην ενδεκάδα.

Διαβάστε ακόμη...