«Αλλάζει ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και μίλησε για την νίκη του «Δικεφάλου» επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.
Πηγή: arenafm.gr
«Αλλάζει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν ο ίδιος ΠΑΟΚ που έπαιξε και με την Ντνιέπρο και έδειξε πως αλλάζει. Τον Τούντορ τον βλέπω ως προπονητή πως ψάχνεται αλλά του λείπουν κάποια εργαλεία και χρειάζεται κάποιους παίκτες. Αν έρθουν οι παίκτες νομίζω πως κάτι αλλάζει. Βλέπουν μπροστά οι παίκτες, κοιτάνε τον χώρο και ψάχνουν την πάσα».

Για το πώς έχασε η ομάδα στο Ζάγκρεμπ:

«Η ομάδα επειδή φτιάχνεται τώρα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Είχαν γίνει λάθη και αγωνιστικά και πειθαρχίας και οι Κροάτες πήραν την νίκη».

Για τους παίκτες που λείπουν:

«Ελπίζω πως όταν επανέλθουν οι παίκτες η ομάδα θα δείξει ακόμα καλύτερη. Ο Τούντορ χρειάζεται και τον Αθανασιάδη και τον Ρατς. Επιπλέον, πρέπει να υπάρχουν παίκτες στο πάγκο ώστε να αντέξει όλη την χρονιά η ομάδα. Υπάρχει ο Νομπόα, ένας παίκτης που βάση συμβολαίου είναι από τους καλύτερους στην ομάδα».

Για τον Πέλκα:

«Δεν ξέρω γιατί έφυγε πέρυσι και φέτος έχει την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα και να δείξει το ταλέντο του. Ο Πέλκας το 1999 ήταν στις ακαδημίες του Παύλου Μελά και είχε βγει ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά».

Διαβάστε ακόμη...