Ο Μιρτσέα προειδοποίησε τον Τερίμ

Από forzaonline.gr:Από τη στιγμή που ο Τερίμ ανέλαβε τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού κατόπιν της αποπομπής του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αναμενόμενο πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράζβαν Λουτσέσκου προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους με φόντο την πρώτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Μιρτσέα προειδοποίησε τον Τερίμ

Με δεδομένη μάλιστα τη συνύπαρξη του 70χρονου τεχνικού με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Τουρκία και τη μεταξύ τους προϊστορία η χθεσινή (28/01) μάχη φάνταζε άκρως ενδιαφέρουσα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου συνιστά μία κακή παρένθεση για εκείνον δεδομένου πως την αγωνιστική περίοδο 2002-2003 του στέρησε την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος. Άξιο αναφοράς δε πως ορμώμενος από τη μάχη Ράζβαν Λουτσέσκου-Τερίμ, ο Μιρτσέα προειδοποίησε τον Τούρκο τεχνικό και εκ του αποτελέσματος... δικαιώθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, σε προσωπικές του τοποθετήσεις είχε επισημάνει πως «έχω συνυπάρξει με την Φατίχ Τερίμ στην Τουρκία, τον νίκησα στα ντέρμπι και οδήγησα την Μπεσίκτας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τερίμ τώρα είναι αντίπαλος του γιου μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω πως ο Ραζβάν θα ηττηθεί από αυτόν!».

Διαβάστε ακόμη...