Τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με τα τρία παιχνίδι που του απέμειναν κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη στα Play-Off της Stoiximan Super League.
Πηγή: paok24.com
Τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχεται την Κυριακή (12/5) τον Ολυμπιακό και έχει ως στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Σε μια σεζόν όπου ο Δικέφαλος μετράει πολλά ρεκόρ σε επιδόσεις νικών, γκολ και πολλών άλλων κατηγοριών.

Έχει όμως και αρνητικές πρωτιές, όπως η κατηγορία των λαθών που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στη των αγώνων. Ο Δικέφαλος είναι πρώτος σε λάθη στην κανονική διάρκεια και τρίτος στην διαδικασία των Play-Off.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 1.123 λάθη, με τον Άρη να ακολουθεί έχοντας 1.093 και τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση με 1.085. Στα επτά παιχνίδι που έχει δώσει -έως τώρα- στο μίνι πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει 307 και από πάνω του βρίσκεται η Λαμία με 333 και ο Άρης με 357. Είναι δηλαδή πρώτος, μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν των τίτλο.

Διαβάστε ακόμη...