Απολαυστικός Μπράντον Τόμας στο SDNA, σε μία συνέντευξη μόνο στα ελληνικά! (vid)

Η υπόσχεση είχε δοθεί στο Ελσίνσκι, στο τέλος της σεζόν θα κάναμε έστω και μία μικρή συνέντευξη μόνο στα ελληνικά! Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ισπανός τήρησε τον λόγο του.
Πηγή: sdna.gr
Απολαυστικός Μπράντον Τόμας στο SDNA, σε μία συνέντευξη μόνο στα ελληνικά! (vid)
Photo Credits: @SDNA

Κατά την διάρκεια της φιέστας του ΠΑΟΚ, το SDNA εντόπισε τον Μπράντον Τόμας για μία συνέντευξη στα ελληνικά. Εξάλλου το είχε υποσχεθεί...

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον κόσμο γιατί ξέρουμε πως νιώθουν... Είναι απίστευτο. Είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο, για την ομάδα, για όλους», ανέφερε αρχικά ο Ίβηρας φορ.

Για το τι σκεφτόταν πριν από τον τελικό με τον Άρη: 

«Ότι είναι στο χέρι μας. Παίξαμε το τελευταίο μας παιχνίδι, ξέραμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και να δώσουμε αυτήν την χαρά στον κόσμο. Στην Θεσσαλονίκη. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι...».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για τον ίδιο; 

«Όταν ήρθα στην Θεσσαλονίκη δεν ήξερα για τον ΠΑΟΚ πάρα πολλά... Τώρα ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, πως νιώθει ο κόσμος του. Είναι κάτι απίστευτο, είναι μέσα στην καρδιά μου. Και τους έχω για πάντα εκεί. Σίγουρα».

Για το αν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος: 

«Ήταν δύσκολα στην αρχή, δεν είχαμε τόσους παίκτες, αλλά μετά όταν ξεκινήσαμε, δώσαμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, είδα ότι είχαμε ένα καλό γκρουπ, μία καλή ομάδα και μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σημαντικό φέτος».

Για την τρέλα του πριν από το παιχνίδι με τον Άρη: 

«Είχα πολλή τρέλα. 3-4 ημέρες πριν δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Η κοπέλα μου το ξέρει καλά, ήμασταν μαζί στο κρεβάτι και 5 η ώρα το πρωί έβλεπα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα τρέλα μέσα μου...».

Ας προχωρήσουμε όμως και στις αποδείξεις, Μπράντον Τόμας σε άψογα ελληνικά στο βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...