Τρίτο σερί πέναλτι μέσω VAR για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα!

Από paok24.com: Η συνήθεια που αρχίζει να γίνεται λατρεία...
Πηγή: paok24.com
Τρίτο σερί πέναλτι μέσω VAR για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα!

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Τάσο Μπακασέτα να κερδίζει ένα ανύπαρκτο πέναλτι από τον Τάισον και να μην αστοχεί από τα έντεκα βήματα. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ βρισκόταν πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση εναντίον του ΠΑΟΚ από την άσπρη βούλα.

Ο Ρόχιτ Σάγκι σε κανονική ροή αγώνα έδειξε «παίζεται», με το VAR στη συνέχεια να τον καλεί να το επανεξετάσει και τον Νορβηγό να υποδεικνύει την παράβαση. Το χθεσινό πέναλτι που κέρδισαν οι Πράσινοι ήταν το τρίτο διαδοχικό που κερδίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι τόσο στην περσινή αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας, όπου επικράτησε με 1-2 του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και σε αυτή των Play-Off, όπου κατάφερε και πάλι να φύγει νικητής από την Θεσσαλονίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι διαιτητές των παιχνιδιών δεν καταλόγισαν πέναλτι σε κανονική ροή αγώνα, με το VAR στη συνέχεια να τους καλεί στο monitor θεωρώντας πως υπήρχε παράβαση.

Διαβάστε ακόμη...