Ανάσες για Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη!

Από paok24.com: Πριν τις μεγάλες «μάχες» με Ιρλανδία και Γαλλία.
Πηγή: paok24.com
Ανάσες για Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη!

Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε εδώ και αρκετές ημέρες για τον ΠΑΟΚ και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν την άδεια τους σε κάποιο καλοκαιρινό θέρετρο, όμως αυτό δεν ισχύει και για τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Οι δύο νεαροί παίκτες του Δικεφάλου προπονούνται δίχως σταματημό, καθώς μετά τον τελικό κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ΑΕΚ, ενσωματώθηκαν με την Εθνική ομάδα, όντας αμφότεροι στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώθηκε ενόψει των αγώνων της με την Ιρλανδία (16/6) και την Γαλλία (19/6) για την προκριματική φάση του EURO 2024. Την Κυριακή 11/6 οι διεθνείς έχουν ρεπό και θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα 12/6 το πρωί για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των παιχνιδιών για τα European Qualifiers.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», συμμετείχαν οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Απόντες ήταν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας, που όμως θα ενσωματωθούν στην αποστολή της «γαλανόλευκης» από τη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη...