«Βασικός ο Ίνγκασον στην Ισλανδία»

Από paok24.com: Τι αναφέρουν οι συμπατριώτες του ενόψει Σλοβακίας και Πορτογαλίας...
Πηγή: paok24.com
«Βασικός ο Ίνγκασον στην Ισλανδία»

Ο Σβέριρ Ίνγκασον κλήθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισλανδίας, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να συμμετέχει στα προκριματικά του Euro, με Σλοβακία και Πορτογαλία.

Οι συμπατριώτες του, οι οποίοι χαιρέτησαν την επιστροφή του στην Εθνική, μετά από αρκετό καιρό, τον βλέπουν να ξεκινάει βασικός και στα δυο αυτά παιχνίδια. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «mbl.is», ο Ίνγκασον θα ξεκινήσει βασικός σε ένα κεντρικό αμυντικό δίδυμο από την Ελλάδα, θεωρώντας δεδομένο πως θα έχει για παρτενέρ του τον Μάγκνουσον του Παναθηναϊνακού.

Αναλυτικά:

«Ο Άγκε Χαρέιντε, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας, έχει πολλές καλές επιλογές για να διαλέξει όταν παρατάξει τη μεσαία γραμμή και την αμυντική γραμμή της ομάδας για τους εντός έδρας αγώνες με τη Σλοβακία και την Πορτογαλία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 17 και 20 Ιουνίου.

Ο Ίνγκασον έχει παίξει ελάχιστα με την εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν χάνει σχεδόν κανένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα όπου ήταν αρχηγός σε πολλά παιχνίδια κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν. Ενισχύει σημαντικά την άμυνα της ομάδας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το ζευγάρι των κεντρικών αμυντικών θα είναι αμιγώς ελληνικό σε αυτά τα παιχνίδια. Ο Ίνγκασον από τον ΠΑΟΚ και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον από τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε ακόμη...