Προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πόλο γυναικών ο Άγγελος Κλώτσικας!

Από acpaok.gr: Τα τμήματα υποδομής του Πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Κλώτσικα.
Πηγή: acpaok.gr
Προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πόλο γυναικών ο Άγγελος Κλώτσικας!

Ο Άγγελος Κλώτσικας ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής στον Δικέφαλο το 2008, αναλαμβάνοντας τις υποδομές του τμήματος Πόλο γυναικών, ενώ το 2009 καθοδήγησε για μικρό διάστημα και την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α1.

Πρόκειται για έναν άκρως έμπειρο προπονητή, με πολλές παραστάσεις, ο οποίος έρχεται στον ΠΑΟΚ προκειμένου να αναλάβει την ανάπτυξη του τμήματος Πόλο γυναικών του Δικεφάλου, το οποίο πλέον έχει εδραιωθεί στην Α1 Κατηγορία. Έτσι, θα προετοιμάσει κατάλληλα την επόμενη γενιά του γυναικείου πόλο του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Κλώτσικας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Νικολαΐδη, ο οποίος με εμπιστεύεται σε μία τόσο σημαντική θέση για το τμήμα. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στον Σύλλογο, και θα συνεργαστώ με την κ. Χρύσα Χατζέλλη, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συμβάλλω και εγώ ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Άγγελε!

Διαβάστε ακόμη...