Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Κρμέντσικ

Από paok24.com:Ο Μάικλ Κρμέντσικ φροντίζει να ενισχύει διαρκώς τα μεταγραφικά σενάρια που τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ, καθώς πριν από λίγη ώρα με ανάρτηση του γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως βρίσκεται στην χώρα μας.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Κρμέντσικ

Ο Τσέχος αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για αντί-Μπράντον στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον προορίζουν ως τον υπ αριθμό 2 επιθετικό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Τα οικονομικά δεδομένα είναι γνωστά με τον Τσέχο να θέλει συμβόλαιο ύψους 500 χιλιάδων ευρώ ετησίως, με το νούμερο αυτό να μην αποτελεί πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να έχει μία αξιόπιστη λύση δεύτερης γραμμής για την θέση των φορ.

Βέβαια, στην Μικράς Ασίας ξεκαθαρίζουν πως προέχει η απόκτηση και ανακοίνωση του βασικού επιθετικού της νέας σεζόν και έπειτα θα προχωρήσει και στην ανακοίνωση του δεύτερου τη τάξει επιθετικού.

Θυμίζεται πως ο 30χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Περσίγια Τζακάρτα για το πρωτάθλημα της Ινδονησίας. Ο Κρμέντσικ, σκόραρε 10 γκολ κι έδωσε και 1 ασίστ σε συνολικά 23 συμμετοχές.

Στον ΠΑΟΚ ήρθε για έξι μόλις μήνες την σεζόν 2020-21 καταγράφοντας 28 εμφανίσεις, στις οποίες είχε μάλιστα 9 γκολ και 4 ασίστ, με το νικητήριο τέρμα του στον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι αυτό που γράφτηκε με ανεξίτηλο τρόπο στις μνήμες των φίλων της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...