Απαγορεύεται να κάνει λάθος στο φορ

Από forzaonline.gr: Οι περισσότεροι συμφωνήσαμε την περασμένη αγωνιστική περίοδο ότι μεταξύ των επιλογών που είχε να κάνει ο ΠΑΟΚ η πιο κρίσιμη ήταν εκείνη του τερματοφύλακα.
Πηγή: forzaonline.gr
Απαγορεύεται να κάνει λάθος στο φορ

Όλοι γράφαμε και λέγαμε ότι... «απαγορεύονταν το λάθος σε αυτή την μεταγραφή». Αλήθεια είναι ότι μέσα από μεθοδική προσπάθεια ο ΠΑΟΚ κατάφερε και βρήκε έναν πολύ καλό γκολκίπερ.

Και στη φετινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα πρέπει να κάνει αρκετές κινήσεις. Ο Γιώργος Σαββίδης μίλησε για 6-7, η ομάδα έχει ανάγκη από 3-4 για τον βασικό της κορμό, αλλά ένας θα είναι αυτός που θα ξεχωρίσει. Έτσι πρέπει. Προφανώς και μιλάμε για τον βασικό φορ που θα αποκτηθεί, αφού υπάρχει περίπτωση για τον ΠΑΟΚ να γίνουν δύο μεταγραφές στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια που συνεργάστηκε με τον Ολιβέιρα ένιωσε ότι έχει φορ μόλις 1-2 μήνες και όλη αυτή τη δοκιμασία την πλήρωσε πανάκριβα. Γι΄ αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλει να το λύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μία σίγουρη -όσο γίνεται επιλογή- και με πολύ μικρό ρίσκο, ανεξάρτητα από το οικονομικό που προφανώς δεν θα είναι μικρό.

Διαβάστε ακόμη...