ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Σοβαρότητα και νοικοκυροσύνη

Από forzaonline.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν περίμενε καμία παράταση για την κατάθεση φακέλου αδειοδότησης στην ΕΕΑ.
Πηγή: forzaonline.gr
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Σοβαρότητα και νοικοκυροσύνη

Ήταν και φέτος η πρώτη πιθανότατα ομάδα που παρέδωσε όλα τα σχετικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών η εγγυητική ύψους 60.000 ευρώ που είναι προαπαιτούμενο για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επίσης οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν άλλη μια εγγυητική ύψους 40.000 ευρώ που ζητάει ο ΕΣΑΚΕ και η οποία δεσμεύει ως τον Απρίλιο το συγκεκριμένο ποσό. Υπάρχει φυσικά ξεκάθαρη εικόνα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την οικονομική θέση της εταιρείας.

Αρκετά πράγματα όμως σχετικά με το θέμα θα ειπωθούν στην συνέντευξη Tύπου απολογιστικού χαρακτήρα που θα γίνει στο τέλος της σεζόν. O αγώνας που γίνεται ώστε ο μπασκετικός ΠΑΟΚ να αναπνέει και να λειτουργεί εύρυθμα είναι πολύ μεγάλος από την πλευρά της διοίκησης Χατζόπουλου. Αυτό που σίγουρα προβληματίζει είναι η έλλειψη ενός σταθερού εσόδου από τα εισιτήρια και προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια τη νέα χρόνια.

Αναφορικά με το αγωνιστικό ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις 2-3 ομάδες του πρωταθλήματος με τις λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ του (αντικατέστησε μόνο τον Κέλι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με τον Σάϊμπερτ και πρόσθεσε τον Κακλαμανάκη). Ίδια αναμένεται να είναι η φιλοσοφία και την επόμενη χρονιά. Στοχευμένες επιλογές, πίστη στο πλάνο που θα καταστρώσουν η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή και δημιουργία οικογενειακού κλίματος στα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμη...