ΠΑΟΚ καν’ το όπως με Τούντορ

Από paok24.com: Με αφορμή την αποχώρηση του Κροάτη από τη Μαρσέιγ, το PAOK24 θυμάται το καλοκαίρι του 2015 που είχε ίδιες απαιτήσεις με το φετινό...
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ καν’ το όπως με Τούντορ

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει τρεις προκριματικούς γύρους στο Europa Conference League προκειμένου να παίξει του χρόνου σε ευρωπαϊκό όμιλο την επόμενη σεζόν. Φυσικά, το ενδεχόμενο ενός αποκλεισμού που θα σημάνει πρόωρο τέλος, όπως πέρυσι με τη Λέφσκι, μπορεί να είναι καταστροφικό.

Με αφορμή την αποχώρηση του Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο της Μαρσέιγ, το PAOK24 συλλέγει και σας παρουσιάζει το καλοκαίρι του Κροάτη τεχνικού στον Δικέφαλο, το οποίο ήταν εξίσου απαιτητικό με το φετινό. Η ομάδα θα έπρεπε να κερδίζει προκρίσεις παράλληλα με την μεταγραφικής της ενίσχυση. Κι ο Τούντορ το έκανε! Απέκλεισε τις Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Σπάρτακ Τρνάβα και Μπρόντμπι για να παίξει στους ομίλους του Europa League. Παίζοντας, μάλιστα, και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Την ομάδα από την Κροατία την κέρδισε με 6-0 στην Τούμπα ενώ με πεντάρα φιλοδώρησε και τους Δανούς.

Μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές αλλαγές εκείνο το καλοκαίρι. Πήρε 10, έδωσε άλλους τόσους, αν το δούμε χονδρικά και δεν μετρήσουμε αυτούς που επέστρεψαν από δανεισμό για να ξαναφύγουν. Τσίμιροτ, Σάμπο, Όλσεν, Λεόβατς, Χαρίσης, Ζάιρο, Κοροβέσης, Άντονις, Γκάρι Ροντρίγκες, Μαλεζάς και Μπερμπάτοφ αποτέλεσαν τις προσθήκες του Δικεφάλου, σε ένα καλοκαίρι που αποχώρησαν ποδοσφαιριστές όπως οι Νομπόα, Λούκας Πέρεθ, Ιτάνζ, Μαντούρο, Ρατς, Παπαδόπουλος, Ρατς και Τζανδάρης.

Είναι επομένως ευκόλως κατανοητό πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να κάνει όμοιο καλοκαίρι με αυτό του 2015, ως προς τις προκρίσεις, χωρίς βέβαια να χρειάζεται προσθαφαιρέσεις. Απλώς, στην τελική, σημασία -πέρα από το ποιοι, πόσοι και πότε θα έρθουν- έχει οι «ασπρόμαυροι» να είναι σε ευρωπαϊκό όμιλο του χρόνου.

Διαβάστε ακόμη...