«Ψέματα ότι δεν έχουμε κίνητρο, τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι»

Από thessports.gr: Στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο ΠΑΟΚ Β, μένοντας όρθιος στις Σέρρες, αποσπώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Πανσερραϊκό, στην ημέρα της φιέστας των γηπεδούχων για την άνοδο τους στη Super League 1.
Πηγή: thessports.gr
«Ψέματα ότι δεν έχουμε κίνητρο, τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι»

Για την εμφάνιση της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου ένας εκ των αρχηγών της, ο Τάσος Μελετίδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε μεταξύ άλλων το ότι η ομάδα έχει πάντα στόχο και κίνητρο, και παλεύει το ίδιο σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις:

«Αρχικά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την άνοδο. Επίσης, θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Δείξαμε χαρακτήρα και άλλη εικόνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή. Επίσης, θέλω να πω και κάτι άλλο. Πολλοί λένε, αντίπαλοι και άνθρωποι εκτός ποδοσφαίρου, ότι ο ΠΑΟΚ Β δεν έχει κάποιο κίνητρο. Αυτό είναι ψέμα. Έχουμε κίνητρο. Κυνηγάμε τα όνειρα μας και παλεύουμε το ίδιο κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλη η κουβέντα αυτή, και έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια. Εγώ θα μείνω στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα. ήμασταν καλοί σε όλο το παιχνίδι, και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον δικό του απολογισμό:

«Ο ΠΑΟΚ Β έχει δημιουργηθεί για να πάρουμε εμπειρίες. Να ανδρωθούμε και να μπούμε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι να κερδίζει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, να κερδίσει έστω ένα πράγμα, προκειμένου να μπορέσει να μπει πιο έτοιμος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για το ότι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά σε αρκετό κόσμο, και σε διαφορετική ώρα;

«Ήταν όμορφη ατμόσφαιρα. Επίσης ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε βράδυ, όπως γνωρίζεται όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας διεξάγονται μεσημέρι. Τα συναισθήματα μας ήταν διαφορετικά. Θεωρώ ότι η παρουσία κόσμου έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία και την ένταση που βγάλαμε μέσα στο παιχνίδι».

Για τη δική του θέση, με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί τόσο στις δύο πλευρές της άμυνας, όσο και στον χώρο το κέντρου

«Δεν θέλω να πω ποια είναι ή θέση μου, ή που μου αρέσει να αγωνίζομαι. Θα παίζω όπου με χρειαστεί ο προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...