Οι… νέοι, οι αλλαγές και η πρώτη αντίδραση

Από paok24.com:Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της Volley League με αποφάσεις που αφορούν τη νέα, αλλά και την επόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Οι… νέοι, οι αλλαγές και η πρώτη αντίδραση

Όσον αφορά την αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει σε λίγους μήνες ΑΕΚ και Καλαμάτα 80′ έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να λάβουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα, καθώς προβιβάστηκαν από την Pre League.

Το ενδιαφέρον βέβαια στρέφεται στην ΑΕΚ η οποία «κουβαλάει» μεγάλο ύψος οφειλών από το παρελθόν, με τους ανθρώπους της Ένωσης πάντως να διαβεβαιώνουν ότι θα τις ρυθμίσουν, ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στη μεγάλη κατηγορία.

Επιπλέον, έγινε μια πρώτη κουβέντα για το καλεντάρι της νέας σεζόν, αλλά και για την αγορά δεύτερου video check το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, οι ομάδες της Λίγκας ευελπιστούν σε συμφωνία με την ΕΡΤ και για τη νέα σεζόν, αλλά με βελτιωμένους όρους σε σχέση με την προηγούμενη.

Τα... σπουδαία πάντως έρχονται από την πρόθεση των ομάδων περί αύξησης ξένων αθλητών από τη μεθεπόμενη σεζόν.

Το σώμα ψήφισε για άλλη μια φορά και πλέον με απόλυτη πλειοψηφία την αύξηση των αλλοδαπών αθλητών, τουλάχιστον κατά έναν από την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Μία αύξηση η οποία μάλιστα θα συνοδευθεί και από αλλαγή στον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα 2024-2025 καθώς υπάρχει πρόθεση για 12 αντί για 10.

Πάντως, η πρώτη αντίδραση ήρθε από πλευράς των Ελλήνων παικτών μέσω του ΠΑΣΑΠ ο οποίος αναφέρει ότι η ανακοίνωση που έλαβε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αφορά εσωτερικά και μόνο την ΕΣΑΠ.

Διαβάστε ακόμη...