Βαρόμετρο οι επιλογές στις ξένες

Από paok24.com: Οι προσδοκίες που δημιούργησε το ρόστερ, αλλά και η μέχρι ενός σημείου πορεία, της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, δεν μετουσιώθηκαν σε κάποια επιτυχία την περασμένη σεζόν και έτσι ήταν λογικό ότι το τμήμα θα μπει σε μία σειρά σημαντικών αλλαγών ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
Βαρόμετρο οι επιλογές στις ξένες

Ο Μάρκο Φενόλιο παραδίδει τα ηνία στον Αταμάν Γκιουλεϊνιγκίλ, με τον Τούρκο προπονητή και τον Κώστα Αμοιρίδη να αποφασίζουν για το έμψυχο δυναμικό του τμήματος.

Ο ΠΑΟΚ κρατάει την «μαγιά» των Ελληνίδων ταλαντούχων παικτριών που διαθέτει (Κλέπκου, Πολυνοπούλου, Τσιόγκα, Τερζόγλου, Ξανθοπούλου, Ηλιουπούλου), ενώ παρελθόν αποτέλεσαν τα «βαριά» χαρτιά του περσινού ρόστερ (Κάφρει, Στράντζαλη, Μερτέκη, Κρολ, Μπλάνκο).

Όπως είναι φυσικό, βαρόμετρο για το τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν θα είναι οι επιλογές που θα γίνουν στις ξένες παίκτριες που θα καλύψουν καίριες θέσεις του ρόστερ.

Ο Δικέφαλος την περασμένη αγωνιστική χρονιά είχε στο δυναμικό του μόνο τρεις ξένες.

Φαίνεται ότι τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα για την απόκτηση τεσσάρων ξένων αθλητριών, με το βάρος φυσικά να πέφτει στις ακραίες και τη βασική διαγώνιο.

Διαβάστε ακόμη...