Δύο τελικοί, ίδιος παρονομαστής!

Από paok24.com: Δυστυχώς για ολόκληρο τον "ασπρόμαυρο" οργανισμό, εκτός από το Κύπελλο Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ έχασε χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τη δεύτερη – και τελευταία – ευκαιρία του να εξασφαλίσει το εισιτήριο που θα τον οδηγούσε στον 3ο προκριματικό ή ακόμα και στα play off του Europa League.
Πηγή: paok24.com
Δύο τελικοί, ίδιος παρονομαστής!

Η πρώτη, χάθηκε στον "τελικό" με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο φινάλε των πλέι οφ της Stoiximan Super League, παιχνίδι το οποίο έχει πολλές ομοιότητες με τον χθεσινοβραδινό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Η πιο "τρανταχτή"; Το ότι ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο, να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρά το ότι κατέγραψε πολλές περισσότερες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλό του!

Βέβαια, η πλειοψηφία αυτών είτε δεν έγιναν κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις είτε ήταν απογοητευτικές, πρόβλημα που ο ΠΑΟΚ βρήκε μπροστά του σε όλα σχεδόν τα φετινά ντέρμπι με τους τρεις του ΠΟΚ αλλά και σε αρκετά κόντρα με μικρομεσαίους αντιπάλους!

Το πρόβλημα λοιπόν "φώναξε" (και) στους δύο τελικούς, όπως "φώναζε" σε όλη τη διάρκεια της σεζόν! "Γενικότερα, όταν είσαι σε μία μεταβατική σεζόν, δε λειτουργούν πάντα όλα υπέρ σου. Μπορεί να κάνεις ένα λάθος και να δεχτείς ένα γκολ, μπορεί να κάνεις 3-4 ευκαιρίες και να μη σκοράρεις. Όταν έχεις ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν αυτήν την κατάσταση και τα σημαντικά σημεία της σεζόν, αυτό είναι το τελικό συμπέρασμα" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τον ίδιο, σε συνεργασία με τον Γιώργο Σαββίδη και τον Ζοσέ Μπότο, να είναι υποχρεωμένος πλέον να πάρει τις απαιτούμενες αποφάσεις!

"Η προσωπικότητα είναι ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που χρειάζεται μία ομάδα για να κερδίσει. Και η προσωπικότητα με την ποιότητα, είναι πάρα πολύ κοντά. Οι νέοι παίκτες πρέπει να έχουν υποστήριξη από παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν περισσότερο από αυτήν τη σεζόν" τόνισε χθες ο Ρουμάνος προπονητής!

Διαβάστε ακόμη...