«Γεμάτο» καλοκαίρι για τον Στεφάνο Τζίμα!

Από paok24.com: Απών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο «βενιαμίν» του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
«Γεμάτο» καλοκαίρι για τον Στεφάνο Τζίμα!

Η σεζόν οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της, καθώς απομένει μονάχα ένα παιχνίδι για τον Δικέφαλο, αυτό του τελικού κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ. Μπορεί οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να ξέρουν από τώρα τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον «Δικέφαλο του Βορρά», του οποίου το πρόγραμμα θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα του τελικού.

Σε περίπτωση νίκης, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου, ενώ εάν γνωρίσει την ήττα από την ΑΕΚ θα ξεκινήσει 10 μέρες νωρίτερα. Σε κάθε περίπτωση απών από την προετοιμασία του Δικεφάλου αναμένεται να είναι ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος αναμένεται να έχει ένα αρκετά «γεμάτο» καλοκαίρι.

Ο «βενιαμίν» των «ασπρόμαυρων» αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής Νέων, η οποία μάλιστα έχει πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 στη Μάλτα. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μάλιστα το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Γαλανόλευκης, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 4 Ιουλίου κόντρα στην Νορβηγία. Ακολουθεί τρεις μέρες αργότερα η αναμέτρηση απέναντι στην Ισπανία, ενώ στις 10 Ιουλίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντραριστεί με την Ισλανδία.

Εάν η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τότε σημαίνει πως θα παραταθεί η παρουσία της Γαλανόλευκης στην Μάλτα.

Διαβάστε ακόμη...