Επιστρέφει το εθιμοτυπικό με τους αρχηγούς στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Από paok24.com:Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφει το εθιμοτυπικό με τους αρχηγούς στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Πριν από λίγη ώρα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, φιλοξενήθηκε στο «City 106,1» και μίλησε διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο εθιμοτυπικό της μεταφοράς του τροπαίου στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται πως την περσινή σεζόν, στον τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, το τρόπαιο μεταφέρθηκε από τον Σταύρο Σαράφη και τον Μίμη Δομάζο, όμως από τη φετινή σεζόν το εθιμοτυπικό αλλάζει και επιστρέφει στην μορφή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Τριανταφύλλου, το τρόπαιο θα μεταφερθεί από τους δύο αρχηγούς των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια θα πάρουν θέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τρεις πρόσφατους τελικούς μεταξύ των δύο ομάδων, τις δύο φορές οι αρχηγοί των ομάδων κουβάλησαν το τρόπαιο (2018, 2019), ενώ το 2017 το κύπελλο μεταφέρθηκε από τον Σταύρο Σαράφη και τον Θωμά Μαύρο.

Διαβάστε ακόμη...