Οι πιθανότητες του Ολιβέιρα για τον τελικό

Aπό forzaonline.gr:Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο την Τετάρτη 24 Μαΐου ανάμεσα στον Δικέφαλο και την ΑΕΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι πιθανότητες του Ολιβέιρα για τον τελικό

Στην προπόνηση που διεξήχθη την Τετάρτη 17/5 ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Νέλσον Ολιβέιρα να μην συμμετέχει σε αυτή και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς οι ενοχλήσεις που έχει ο Πορτογάλος στην ποδοκνημική δεν του επιτρέπουν να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς.

Η τωρινή κλινική του κατάσταση δεν δίνει πολλές ελπίδες στον έμπειρο φορ να είναι διαθέσιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού η κατάσταση του ναι μεν βελτιώνεται, αλλά με αργούς ρυθμούς. Σαφώς, τόσο ο ίδιος, όσο και ο ιατρικό τιμ των «ασπρόμαυρων», δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου ο Ίβηρας να μπορέσει να είναι σε κατάσταση για να αγωνιστεί στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν έτσι όπως αυτή κύλησε.

Όσον αφορά τον Κάλεντ Νάρεϊ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Γερμανός εξτρέμ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα που θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ελλάδος, καθώς μετά τις μικροθρομβώσεις που είχαν αναπτυχθεί στους πνεύμονες του, κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ρισκάρει τη συμμετοχή του. Άλλωστε και αυτός ακόμα δεν έχει επιστρέψει στο πρόγραμμα προπονήσεων των υπολοίπων και μόλις πρόσφατα βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο και ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων.

Διαβάστε ακόμη...