Ο Σαββίδης και πάλι δίπλα σε κάποιον που έχει ανάγκη (pic)

Από paok24.com:Η Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα, έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χάντμπολ της Ρωσίας και τελευταία, ήταν αθλήτρια της ομάδας του Ροστόφ.
Πηγή: paok24.com
Ο Σαββίδης και πάλι δίπλα σε κάποιον που έχει ανάγκη (pic)

Η 35χρονη συγκίνησε με την ιστορία της, καθώς όπως γνωστοποίησε η ίδια διαγνώστηκε με «Λέμφωμα Hodgkin» το οποίο προκαλεί καρκίνο στους λεμφαδένες. Στη δημοσίευση της, ευχαρίστησε δημοσίως τον Ιβάν Σαββίδη για τη στάση του στο θέμα της, γράφοντας σχετικά...

«Ο Ιβάν Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο στις 21 Απριλίου και με ρώτησε γιατί δεν του ζήτησα βοήθεια για την διαδικασία. Μου είπε να έχω δύναμη και κουράγιο. Τα αποτελέσματα δεν είναι ευχάριστα αλλά όλα θα πάνε καλά. Έχεις λέμφωμα Hodgkin.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα ήμουν σε σοκ, τότε αμέσως ο εγκέφαλός μου άρχισε να σκέφτεται πώς να λύσει το πρόβλημα, τι να κάνω, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης πήρε όλες αυτές τις ανησυχίες εντελώς πάνω του, μου έδωσε μια διεύθυνση και μου είπε τι ώρα και σε ποιον γιατρό πρέπει να πάω».

Του είμαι απίστευτα ευγνώμων που ήταν μαζί μου μια τέτοια στιγμή και πρόσφερε άμεσα πραγματική βοήθεια και το μονοπάτι με το οποίο θα φτάσω στην ανάρρωση» κατέληξε η Μπομπροβνίκοβα η οποία έχει ξεκινήσει τον κύκλο των χημειοθεραπειών που απαιτούνται και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία».

Διαβάστε ακόμη...