ΜΜΕ Σλοβενίας: «Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς, έτοιμος για Εθνική»

Από sdna.gr: Οι Σλοβένοι προσυπογράφουν την αποχώρηση του Γιάσμιν Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, επισημαίνοντας όμως πως θα βρίσκεται κανονικά στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Σλοβενίας: «Αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς, έτοιμος για Εθνική»

Με τίτλο: «Ο Γιάσμιν Κούρτιτς επέστρεψε», οι Σλοβένοι εστιάζουν στην επάνοδο του έμπειρου χαφ μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε...

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «είναι υγιής και επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή τον Ιούνιο.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παίξει ξανά για για την ομάδα του αυτή τη σεζόν, παρά το γεγονός ότι απομένουν δύο παιχνίδια. Μετά το τέλος της σεζόν θα αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του. Δεδομένου ότι δεν αγωνίστηκε για μισό χρόνο, έκανε μόλις 12 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Η ετοιμότητά του είναι αμφίβολη, αλλά σίγουρα ο ομοσπονδιακός θα τον καλέσει, όπως συνέβη και την τελευταία φορά πριν από δύο μήνες, αν και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα τα κατάφερνε.

Μετά το τέλος της σεζόν, ο Κούρτιτς θα ταξιδέψει στη Σλοβενία ​​και θα προετοιμαστεί για την Εθνική ομάδα της χώρας του με φόντο τα ματς με Φινλανδία (16 Ιουνίου) και Δανία (19 Ιουνίου)».

Διαβάστε ακόμη...