«Σκληρό αποτέλεσμα, να το διαγράψουμε από το μυαλό μας»

Από sdna.gr: Κατά την αποχώρησή του από την OPAP Arena, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε το στίγμα των σκέψεων του στο SDNA, μίλησε για ένα σκληρό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ που πρέπει να διαγραφεί.
Πηγή: sdna.gr
«Σκληρό αποτέλεσμα, να το διαγράψουμε από το μυαλό μας»

Στην OPAP Arena, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν συνέχεια σε ένα αρνητικό σερί των PlayOffs, παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας περιέλθει σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση. Χωρίς διάθεση για πολλά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε σε... τίτλους τη δύσκολη βραδιά για τον Δικέφαλο και εστίασε την προσοχή του στο επερχόμενο ματς με τον Άρη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, μία δύσκολη βραδιά με ένα σκληρό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Δεχθήκαμε πάρα πολύ νωρίς μία κόκκινη κάρτα, ξεκίνησε ένα ματς με μία αποβολή και με αριθμητικό μειονέκτημα για εμάς, προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στο παιχνίδι αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ. Τι μπορούμε να πούμε... Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να διαγράψουμε από το μυαλό μας αυτό το ματς αμέσως και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο με τον Άρη. Πρέπει να δουλέψουμε, να δώσουμε ό,τι έχουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε στις δηλώσεις του πως «καταστρέψαμε σε τρεις εβδομάδες, όλα όσα είχαμε χτίσει» και πως μπορεί να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας, ο Σέρβος αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Ναι ισχύει, το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι... δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...