«Δέχτηκα επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν παρανόμως μέσα στο γήπεδο»

Από sdna.gr:Ο Αχιλλέας Τζίκας μίλησε στο SDNA και κατήγγειλε προπηλακισμό και βίαια σπρωξίματα από μερίδα φίλων του Ολυμπιακού εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους αποβλήθηκε από τους διαιτητές.
Πηγή: sdna.gr
«Δέχτηκα επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν παρανόμως μέσα στο γήπεδο»

Ο Αχιλλέας Τζίκας μίλησε στο SDNA και κατήγγειλε προπηλακισμό και βίαια σπρωξίματα από μερίδα φίλων του Ολυμπιακού εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίος αποβλήθηκε από τους διαιτητές.

Σκηνικά «ζούγκλας» βίωσε η αποστολή του ΠΑΟΚ στου Ρέντη στο πλαίσιο του τρίτου τελικού με τον τιμ μάνατζερ των Ασπρόμαυρων, Αχιλλέα Τζίκα, να μιλάει στο SDNA και να καταγγέλει προπηλακισμό από οπαδούς του Ολυμπιακού τη στιγμή που κατευθύνονταν στη φυσούνα για να μπει στα αποδυτήρια.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν συνεχώς αντιεθνικά συνθήματα και έβριζαν την οικογένεια του αθλητή μας Μενέλαου Κοκκινάκη», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς αυτό που άμεσα ζητήσαμε ήταν να υπάρξει διακοπή του αγώνα για να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα κάτι που αντίστοιχα έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι όταν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τώρα πως είναι δυνατόν ένα παιχνίδι να διακόπτεται για συνθήματα προέδρου μιας ΠΑΕ και όχι ενός παίκτη που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Οι διαιτητές αντί να διακόψουν το παιχνίδι αποφάσισαν να αποβάλουν εμένα και μου ζήτησαν να αποσυρθώ στα αποδυτήρια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την ώρα που κατευθυνόμουν εκεί οπαδοί του Ολυμπιακού που παρανόμως βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου και μάλιστα κάποιοι κατάφερα να με απωθήσουν σπρώχνοντας με βίαια για να μπω στην φυσούνα».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Να ενημερώσω και τον σχολιαστή της ΕΡΤ, Γιάννη Ράννιο, ο οποίος μάλλον δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε μπροστά του, ότι πήγα στη φισούνα γιατί αποβλήθηκα από τον διαιτητή, και όχι να προκαλέσω, όπως λανθασμένα είπε στην μετάδοση του αγώνα».

Κατέληξε λέγοντας: «Αν μη τι άλλο αυτές δεν είναι συνθήκες ενός αγώνα τη στιγμή που στο δικό μας γήπεδο δεν έχει συμβεί ποτέ ανάλογο περιστατικό».

Διαβάστε ακόμη...