Στους 20 πιο υποσχόμενους του κόσμου ο Κουλιεράκης!

Από paok24.com: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φετινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ και το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του, κάνουν την περίπτωση του ακόμα πιο ιδιαίτερη.
Πηγή: paok24.com
Στους 20 πιο υποσχόμενους του κόσμου ο Κουλιεράκης!

Σύμφωνα με το CIES Football Observatory, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ, ο Κουλιεράκης βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους 20 κεντρικούς αμυντικούς του κόσμου, σε ηλικία κάτω των 20 ετών, καθώς επίσης και στους 200 κορυφαίους παίκτες!

Το CIES κατατάσσει τους παίκτες κάτω των 20 χρονών, από 75 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, υπολογίζοντας τα λεπτά που των επίσημων αγώνων τις τελευταίες 365 ημέρες, το επίπεδο τους, καθώς και τα αποτελέσματα των ομάδων τους.

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, αποτελεί το μοναδικό Έλληνα που βρίσκεται στη λίστα των 200, καθώς επίσης και το μοναδικό ποδοσφαιριστή από τη Super League, ενώ συγκεντρώνει βαθμολογία 2.07, που τον κατατάσσει στο Νο8 των 20 κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στον κόσμο, σε ηλικία κάτω των 20 ετών!

Δείτε τη σχετική λίστα παρακάτω:

list

Διαβάστε ακόμη...