Ο «Ντέλιας», η αλλαγή, η ευθύνη και τα νούμερα που λείπουν

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ αναζητά στα τελευταία του παιχνίδια νούμερα και αποτελεσματικότητα από τους παίκτες του, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να δυσκολεύεται πάρα πολύ να σκοράρει παρά το γεγονός πως φτάνε με αξιώσεις τις περισσότερες φορές στην αντίπαλη περιοχή.
Πηγή: paok24.com
Ο «Ντέλιας», η αλλαγή, η ευθύνη και τα νούμερα που λείπουν

Ένας από τους παίκτες που το τελευταίο διάστημα δυσκολεύονται να γράψουν νούμερα, ειδικά με την έναρξη των play offs είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, που με την είσοδο του στην ενδεκάδα της ομάδας στα μέσα της σεζόν, άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της, είναι μακριά τόσο από τα γκολ όσο και από τις ασίστ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο «Ντέλιας» σε ότι αφορά το πρωτάθλημα έχει να σκοράρει ή να «σερβίρει» κάποιο γκολ από την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό για την 25η αγωνιστική, όταν και βρήκε δίχτυα στο εντυπωσιακό 6-0 του Δικεφάλου.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετράει 419 λεπτά χωρίς να έχει «γράψε» κάτι στη στατιστική του. Για τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου δήλωσε χθες μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πως «Τον βλέπουμε, είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με όταν ξεκίνησε να πρωτοπαίζει. Λίγο πιο «μπερδεμένες» οι σκέψεις και οι αποφάσεις, θέλει να πάρει περισσότερες ευθύνες ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάνω του».

Διαβάστε ακόμη...