ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Από acpaok.gr: Για το Game 2 των τελικών της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 21:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ! ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ο Δικέφαλος καλείται να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι, και να τα δώσει όλα στην έδρα του, προκειμένου να ισοφαρίσει την σειρά και να πάρει παραπάνω ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, έχει την δική του ιστορία, και αυτό το γνωρίζει το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι, το οποίο με σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, θέλει να φέρει την σειρά στα... ίσια.

Για τo Game 2 των τελικών της Volley League ανδρών απέναντι στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ακόμα ένα, σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Η μάχη για τον τίτλο συνεχίζεται. Χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι μετά από ένα αήττητο σερί τριών μηνών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι διότι κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών, η οποία έχει στο ρόστερ της παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια. Πιστεύω βρισκόμαστε και εμείς στο ίδιο επίπεδο. Θα χρειαστεί να παραμείνουμε ήρεμοι στις σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με την δυναμική στήριξη των οπαδών μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 10€
VIP: 20€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

 

Σάββατο 22 Απριλίου 2023
2ος τελικός, Volley League ανδρών
PAOK Sports Arena
21:30, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (ΕΡΤ3 HD)

Διαβάστε ακόμη...