«Τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ, τρίτη σερί παρουσία στο Κύπελλο»

Από sdna.gr:Ο Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε για μερικές ημέρες στην Αυστρία και μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους συμπατριώτες του: Η χρησιμοποίησή του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό και το μέλλον του.
Πηγή: sdna.gr
«Τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ, τρίτη σερί παρουσία στο Κύπελλο»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρέθηκε τις ημέρες του Πάσχα ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά και το ντέρμπι της Ραπίντ Βιέννης με την Αούστρια (3-3). Μάλιστα, ο έμπειρος χαφ μίλησε στους συμπατριώτες του για την πορεία του στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως: «Βρίσκομαι στην τρίτη μου σεζόν στην ομάδα και προκριθήκαμε για ακόμη μια φορά στον τελικό του Κυπέλλου. Υπάρχει μεγάλο ροτέισον στην ομάδα, πλέον αγωνίζομαι ξανά τακτικά, βρίσκομαι στην αρχική ενδεκάδα, περίπου στα μισά παιχνίδια».

Μιλώντας για τα κατορθώματά του εκτός γηπέδου, τόνισε: «Μετά από 3.5 χρόνια στην Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσα την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τώρα έχω μεταπτυχιακό με εστίαση στη διαχείριση αθλημάτων» ενώ σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον δεν έκανε κάποιο σχόλιο, ωστόσο, αυτό που ισχύει είναι πως δεδομένα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν με... νόημα πως:

«Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2024. Είναι αβέβαιο όμως το που θα πάει ο αριστεροπόδαρος μέσος. Σε κάθε περίπτωση, δεν θέλει να διαγράψει καμία επιλογή. Γιατί η επαφή του με την πρώην ομάδα του, την Ραπίτ Βιέννης όπου ο Σβαμπ φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για χρόνια, δεν έσπασε ποτέ. Ο 32χρονος θα μπορούσε σαφώς να φανταστε την επιστροφή του στο Χούτελντορφ».

Διαβάστε ακόμη...