Τελικοί και «τελικοί»

Από paok24.com:Η σεζόν για όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία και στην κρισιμότερη καμπή της.
Πηγή: paok24.com
Τελικοί και «τελικοί»

Είναι η στιγμή της (αγωνιστικής) χρονιάς που οι τίτλοι και οι στόχοι κρίνονται και κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Το ποδόσφαιρο ανδρών συνεχίζει την προσπάθεια του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας την Κυριακή 23/4 τον Παναθηναϊκό. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 14/5 και θα ακολουθήσει ο τελικός κυπέλλου εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην ΑΕΚ σε... άγνωστη για την ώρα έδρα.

Το μπασκετικό τμήμα μπαίνει στη μάχη των πλέι-οφ απέναντι στον Προμηθέα Πατρών με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται την Κυριακή 23/4 στο «Παλατάκι» μιας και οι «ασπρόμαυροι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Σε... mood τελικών η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που την Τρίτη δίνει στο Ρέντη την πρώτη της μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες.

Στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Volley League γυναικών ο ΠΑΟΚ που θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό. Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες. Πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη στις 19:00 στο PAOK Sports Arena.

Την προσπάθεια της για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τη Νέα Ιωνία. Ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Αθήνα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Φουλ για ένα ακόμα πρωτάθλημα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στα πλέι-οφ της Α' Εθνικής. Κομβικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Εργοτέλη στη Νέα Μεσημβρία, καθώς με νίκη οι «ασπρόμαυρες» κάνουν... άλμα για τον τίτλο!

Με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια της στα πλέι-οφ της Α1. Ο Δικέφαλος θα παίξει στα παιχνίδια κατάταξης των θέσεων 5-8, αρχικά με αντίπαλο τον Εθνικό, με το σύνολο του Χατζηθεοδώρου να έχει πλεονέκτημα έδρας.

Διαβάστε ακόμη...