Mουργκ και… κάτω! (vid)

Από paok24.com: 7 Απριλίου 2021. Σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό, με... ονειρικό τρόπο!
Πηγή: paok24.com
Mουργκ και… κάτω! (vid)

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, το 0-0 έδειχνε να "σφραγίζει" τις προσπάθειες των δύο ομάδων, όμως ο Τόμας Μουργκ είχε... άλλη άποψη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Αυστριακός εκτέλεσε άψογα το φάουλ που κέρδισε δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Αμρ Ουάρντα και "έγραψε" το τελικό 1-0, με τον ΠΑΟΚ να "σφραγίζει" την πρόκριση τρεις εβδομάδες αργότερα στην Τούμπα, κερδίζοντας ξανά την ΑΕΚ, αυτή τη φορά με σκορ 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νταντσένκο, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος (63′ Σιμάνσκι), Γκαρσία, Μάνταλος (88′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63′ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68′ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (63′ Σοάρες), Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Καντουρί (63′ Ουάρντα), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ (73′ Σφιντέρσκι).

Διαβάστε ακόμη...