Μιλενκόσκι: «Οι νίκες μας μιλάνε από μόνες τους - Κατακτήσαμε το Κύπελλο με ανώτερο τρόπο»

Από sdna.gr: Σε Μέσο της πατρίδας του σχολίασε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος αλλά και την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως οι εμφανίσεις της ομάδας αποτελούν πειστήρια από μόνες τους.
Πηγή: sdna.gr
Μιλενκόσκι: «Οι νίκες μας μιλάνε από μόνες τους - Κατακτήσαμε το Κύπελλο με ανώτερο τρόπο»

Ο έμπειρος προπονητής του Δικεφάλου πιστώνεται μεγάλο μέρος από την ανοδική πορεία της ομάδας, με τους «ασπρόμαυρους» να... φορτσάρουν για τον τίτλο της Volley League, λίγες μέρες μετά την διατήρηση των σκήπτρων τους στο Final-4 της Καλαμάτας.

Οι νίκες της ομάδας όπως σημειώνει ο Γιόσκο Μιλενκόσκι στην «slobodenpecat.mk» αποτελούν πειστήρια, ενώ ασχολίαστους δεν άφησε και τους τελικούς πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Το σχόλιο του για την στήριξη των φιλάθλων, αλλά και η υπόσχεση για ένα ακόμη «συγκλονιστικό αποτέλεσμα»:

«Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με μεγάλη παράδοση και δημοσιότητα. Ειδικά φέτος η ελληνική ομοσπονδία προσπάθησε να το οργανώσει στο υψηλότερο επίπεδο λόγω του ότι σε αυτό συμμετείχαν οι τέσσερις καλύτερες σήμερα ελληνικές ομάδες ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Μίλωνας. Όπως κάθε χρόνο στη διοργάνωση ήταν οι δύο σύλλογοι της Αθήνας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά επειδή οι αγώνες κυπέλλου είναι πάντα γεμάτοι εκπλήξεις, εγώ και ο ΠΑΟΚ μου προσπαθήσαμε να το επιβεβαιώσουμε. Το κατακτήσαμε με ανώτερο τρόπο κερδίζοντας τους δύο μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους και επιβεβαιώνοντας έτσι την κορυφαία φόρμα μας αυτή τη στιγμή. Και το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος της σεζόν παραθέτουμε πειστικές νίκες μιλάει από μόνο του.

Επίσης, στον ημιτελικό αγώνα των πλέι οφ αποκλείσαμε σε 3 αγώνες τον επίτιμο αντίπαλο Παναθηναϊκό και προκριθήκαμε στον μεγάλο τελικό όπου θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Οι φετινές μας επιτυχίες προκάλεσαν τεράστια ευφορία στη Θεσσαλονίκη και οι φίλαθλοι μας μας δίνουν τεράστια στήριξη, που δεν θα λείψει ούτε στον τελικό. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων στον σύλλογο και να βγάλουμε ένα ακόμα συγκλονιστικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...