Αποχαιρέτησε την σεζόν με ψηλά το κεφάλι

Από acpaok.gr: Για το Game 2 της ημιτελικής φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου, τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 18-19.
Πηγή: acpaok.gr
Αποχαιρέτησε την σεζόν με ψηλά το κεφάλι

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γκιγκόφ, Ελευθεριάδη, Τσαμουρίδη, Παπάζογλου, Τσαναξίδη, Λαδάκη και Τζωρτζίνη.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ προσηλωμένες και το παιχνίδι ήταν κλειστό σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυνατά δίνοντας έμφαση στην άμυνα δεν άφηναν τους αντιπάλους να ξεφύγουν, με τον Λαδάκη με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να κάνει το 3-4 και τον Κουκμίσης με πέναλτι να κάνει το 5-6. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης έβαλε φρένο στους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου σε 10-7.

Με δυναμικό ρυθμό συνεχίστηκε η αναμέτρηση μετά την ανάπαυλα. Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης με δύο συνεχόμενα τέρματα μείωσε σε 10-12 ενώ λίγο αργότερα ο Κουκμίσης βρήκε δίχτυα για το 11-13 και αμέσως μετά ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 12-13. Μετέπειτα ο ΠΑΟΚ «πάτησε γκάζι», με τις καίριες και μεγάλες επεμβάσεις του Μοϊσίλοφ και με ένα σερί πέντε τερμάτων, με τους Νικολαΐδη και Λαδάκη να μετρούν από δύο τέρματα και τον Παπάζογλου ένα, ο Δικέφαλος πέρασε μπροστά με 18-17. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 18-19.

Διαβάστε ακόμη...