Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Πρωτέας Βούλας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Μαρίας Κατσαμούρη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πρωτέα Βούλας με 97-70.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Πρωτέας Βούλας

Άγγελος Αγγελίδης:

«Καταρχάς να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, διότι παρά την μεγάλη διακοπή που υπήρξε στο πρωτάθλημα, ανταπεξήλθαν ακριβώς όπως θέλαμε. Ήταν φυσιολογικό να κάνουμε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, γιατί είχαμε αποχή από τους αγώνες και γι' αυτό ήταν ένα πρώτο σοκ. Η ομάδα του Πρωτέα κατέβηκε δίχως ξένες αθλήτριες, αγωνιζόμενη αμιγώς με Ελληνίδες, θέλω να τους συγχαρώ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για 40 λεπτά. Εμείς μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής, διότι παίζουμε αύριο, και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ξεκούραση. Αύριο, ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, γι' αυτό θέλουμε να δώσουμε τα πάντα. Όσον αφορά τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίστηκαν, γενικά βλέπουμε όλη τη χρονιά ότι η Στεφανάκη και η Κιολέογλου έχουν χρόνο συμμετοχής, και σιγά σιγά θα παίρνουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις, και γι' αυτό πρέπει να τις δίνεις την... τροφή για να συνεχίσουν να έχουν όνειρα, να πάνε πιο ψηλά, διότι αυτές είναι το μέλλον και πραγματικά είναι κάτι απίστευτα ευχάριστο να βγαίνουν αθλήτριες από τα... σπλάχνα του Συλλόγου».

Μαρία Κατσαμούρη:

«Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα, διότι έχουμε ως στόχο να τελειώσουμε τη σεζόν με νίκες. Θεωρώ ότι η έβδομη θέση, εφόσον έρθει, μας αδικεί πολύ, διότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα σ' ένα πάρα πολύ καλό Σύλλογο. Είμαστε μία καλή ομάδα, με αθλήτριες οι οποίες αγαπούν το μπάσκετ. Είχαμε ατυχίες μέσα στη σεζόν, χάσαμε την Ρέττσταττ πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, μία σημαντική παίκτρια όπως είδαμε στην προετοιμασία, και κάποια προβλήματα τραυματισμών σε κρίσιμους αγώνες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τερματίσουμε πιο ψηλά τη φετινή σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...