Η ΕΡΤ δεν αλλάζει τον αγώνα!

Από paok24.com: Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου για τέταρτη διαδοχική χρονιά ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό την προσεχή Τετάρτη στις 19:45 στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: paok24.com
Η ΕΡΤ δεν αλλάζει τον αγώνα!

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, το τρίτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ του Δικεφάλου και των Πρασίνων «πέφτει πάνω» στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την προσέλευση του κόσμου στην Πυλαία για την αναμέτρηση του τμήματος βόλλεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο ΑΣ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία ζητούσε αλλαγή της ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, όμως η ΕΡΤ, η οποία έχει την απόλυτη ευθύνη, δεν δέχεται κουβέντα επί του θέματος.

Ενδεικτική είναι η απάντηση του αντιπροέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «City Of Primo 106,1»: «Δεν δέχονται τίποτα επί του θέματος στην ΕΡΤ. Έχουν βάλει ένα παιχνίδι που παίζει πάνω στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, τη στιγμή που στο βόλεϊ έχει ένα μεγάλο ματς. Στείλαμε επιστολές διαμαρτυρίες αλλά δεν πήραμε απάντηση από την ΕΡΤ για να βρεθεί λύση. Πρώτο βασικό βήμα για την ομάδα είναι να κερδίσει στον τελικό του Κυπέλλου»

Η δημόσια τηλεόραση θα έπρεπε να λαμβάνει περισσότερο σοβαρά τέτοιου είδους ζητήματα, ειδικά σε αγώνες αθλημάτων όπως το βόλλει, όπου τα έσοδα δεν είναι πολλά και οι ομάδες περιμένουν πώς και πώς τέτοια παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...