Να φύγει και να μην ξανάρθει!

Από paok24.com:Μία δυσάρεστη και μία ευχάριστη είδηση επεφύλλασε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Να φύγει και να μην ξανάρθει!

Η δυσάρεστη, ήταν ασφαλώς η θλάση β΄ βαθμού που υπέστη ο Τόμας Κεντζιόρα στον αριστερό δικέφαλο, με τον Πολωνό να χρειάζεται 4 με 6 εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση!

Η ευχάριστη, ήταν η επιστροφή του Λευτέρη Λύρατζη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Καβαλιώτη μπακ να είναι απόλυτα υγιής από τη μία και να εύχεται από την άλλη να μην έχει συνέχεια η απίστευτη κακοδαιμονία που τον συνοδεύει φέτος!

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, κόντρα στην Γκο Αχέντ Ίγκλς, τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το επόμενο δίμηνο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει σε αυτό το διάστημα να επανέλθει στον απαιτούμενο ρυθμό!

Δυστυχώς, ακολούθησε η θλάση β΄ βαθμού – η πρώτη στην καριέρα του – στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στις 23 Οκτωβρίου 2022, με τον "Λύρα" να βάζει ξανά το κεφάλι κάτω, να ακολουθεί την χειμερινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και να επιστρέφει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 28 Δεκεμβρίου, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο!

Ακολούθησε η συμμετοχή του ως βασικός για 79΄ λεπτά στο εκτός έδρας πρωταθλήματος με τη Λαμία, όμως τρεις ημέρες αργότερα υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό στο παιχνίδι με την Καλαμάτα στην Τούμπα, μόλις στο 9ο λεπτό, σε σύγκρουση με τον Ασίγκμπα! Κάπως έτσι, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου όχι μία αλλά δύο φορές καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί και σε επέμβαση στους προσαγωγούς όπως αποκάλυψε η εκπομπή PAOK24 News στο Youtube!

Πλέον, αυτό που χρειάζεται ο δεύτερος πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, με 10 τελικούς να υπολείπονται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι να βρει ρυθμό και φυσικά να έχει... τύχη, προκειμένου η φετινή σεζόν – χρονιά επιβράβευσης για τον ίδιο με νέο συμβόλαιο – να μην θεωρηθεί απόλυτα "χαμένη"!

Άλλωστε, με τον Κεντζιόρα στα "πιτς" για τον επόμενο 1 με 1,5 μήνα, η επιστροφή του Λύρατζη στον κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων φαίνεται να έχει έρθει την πλέον κατάλληλη στιγμή!

Διαβάστε ακόμη...