Μ. Σκρεντάου: «Στα παιχνίδια του κυπέλλου έχεις μόνο μία ευκαιρία!»

Από acpaok.gr: Για τον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/03, 21:15), μιλάει στο acpaok.gr, ο Λευκορώσος κεντρικός του ΠΑΟΚ, Μαξίμ Σκρεντάου.
Πηγή: acpaok.gr
Μ. Σκρεντάου: «Στα παιχνίδια του κυπέλλου έχεις μόνο μία ευκαιρία!»

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό...

«Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο σερί νίκες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι μία δυνατή ομάδα. Δουλεύουμε σκληρά και η ομάδα προσφέρει καλό βόλεϊ. Έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του κυπέλλου, και μετά το παιχνίδι για το πρωτάθλημα».

Πόσο διαφορετικό είναι το παιχνίδι του κυπέλλου με αυτά του πρωταθλήματος...

«Το κύπελλο είναι μόνο ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, και αυτό αυτόματα το κάνει πιο δύσκολο. Εμείς θα παλέψουμε για κάθε μπάλα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, διότι μας δίνεται η ευκαιρία να προκριθούμε στον τελικό και να κερδίσουμε τον τίτλο. Στο πρωτάθλημα έχεις ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη σου, διότι είναι μία σειρά παιχνιδιών, κάτι το οποίο ο θεσμός του κυπέλλου δεν στο επιτρέπει. Έχεις μόνο μία ευκαιρία».

Που θα κριθεί ο ημιτελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό...

«Πιστεύω στο σερβίς. Αν ξεκινήσουμε καλά στο σερβίς θα έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχουμε καλή υποδοχή, καλό μπλοκ και καλή επίθεση, αλλά αν βάλουμε στο παιχνίδι μας και το σερβίς, όπως έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια, τότε θα επικρατήσουμε».

Διαβάστε ακόμη...