Ράπτης στο SDNA: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Αλέξανδρος Ράπτης μίλησε στο SDNA, τονίζοντας πως η πρόσφατη παράδοση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν επηρεάζει καθόλου την ομάδα, υπογραμμίζοντας πως το... κλειδί για την πρόκριση στον τελικό είναι η διατήρηση του ρυθμού σε όσο πιο μεγάλο διαστήματα γίνεται.
Πηγή: sdna.gr
Ράπτης στο SDNA: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό»


Αναλυτικά όσα δήλωσε στο SDNA o Έλληνας ακραίος:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Final 4. Είναι η πρώτη μου φορά στη διοργάνωση. Το κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός, έχει άλλο… χρώμα».

Για το εάν επηρεάζει τους παίκτες το σερί δύο νικών κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι τις προηγούμενες φορές νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Γενικά δεν μας επηρεάζει, γιατί το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι πολύ κλειστά».

Για την ψυχολογία της ομάδας:

«Έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό μας χαρακτηρίζει. Το να είμαστε καλά στην ψυχολογία μας είναι πολύ σημαντικό. Το να κάνουμε το επάγγελμά μας, όσο πιο ευχάριστα γίνεται, μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω και αγωνιστικά μας προσθέτει έναν έβδομο παίκτη».

Για τον παράγοντα που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό:

«Ο ημιτελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Καλώς ή κακώς γνωριζόμαστε πολύ καλά. Από τη μεριά μας, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε σε μεγάλα διαστήματα τον ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο».

Διαβάστε ακόμη...