Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια μοναδική ευκαιρία

Από forzaonline.gr: Επειδή όλοι ασχολούνται με τις διαιτησίες, τις τοξικότητες και τους τοξικούς, την πρώτη θέση κλπ, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σ΄ αυτά τα πλέι οφ διακυβεύονται πολλά πράγματα.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια μοναδική ευκαιρία

Παράδειγμα: Αν ο ΠΑΟΚ τερματίσει 2ος, παίζει 2ο προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ και αν τελείωναν σήμερα τα πρωταθλήματα θα ήταν ισχυρός με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και θα έπαιζε με μία εκ των Ντνίπρο ή Σερβέτ Γενεύης.

Με πρόκριση πάει στον 3ο προκριματικό με πιθανούς αντιπάλους τους ίδιους συν Παρτιζάν, Ρέιντζερς, Στουρμ Γκρατς, Αγιαξ, Μπράγκα και Λανς και με νέα πρόκριση πάει στα πλέι οφ με τους ίδιους πιθανούς αντιπάλους. Απ΄ αυτές τις 12 ομάδες που θα παίξουν στα προκριματικά των ΜΗ πρωταθλητών, οι 2 θα φτάσουν στους ομίλους.

Σ΄ αυτή την περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινούσε στην Ευρώπη στις 25-26 Ιουλίου...

Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, πάει στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκινά στις 10 Αυγούστου, μαζί με (αν τελείωναν σήμερα τα πρωταθλήματα) Γιανγκ Μπόις, συν κάποιες πρωταθλήτριες με επικρατέστερες τις Σλάβια Πράγας, Μόλντε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νόρτζελαντ, Γαλατασαράι, ΑΠΟΕΛ, Χάκεν, Μακάμπι Χάιφα, Φαρούλ Κοστάντζα και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι έξι νικητές πηγαίνουν στα πλέι οφ, όπου περιμένουν Σαχτάρ και Γκενκ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο πρωταθλητής Ελλάδα έχει 100% σίγουρη θέση σε ομίλους (στη χειρότερη, Κόνφερενς) ενώ με δύο προκρίσεις με αντιπάλους που δεν θεωρούνται θηρία, φτάνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν πάρει το κύπελλο ή βγει 3ος στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ πάει 3ο προκριματικό Γιουρόπα Λιγκ, μαζί με τον κυπελλούχο Τσεχίας και πιθανούς αντιπάλους δύο εκ των Σεν Ζιλουάζ, Ντίνπρο και Σερβέτ που θα έχουν πέσει από τον Τσάμπιονς Λιγκ, για να πάει στα πλέι οφ, όπου θα μπουν οι κυπελλούχοι Ολλανδίας, Αυστρίας, Σκοτίας, Ουκρανίας, Βελγίου, Σερβίας, Ελβετίας...

Η ευκαιρία είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Διαβάστε ακόμη...