Πρώην του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει την Στέαουα

Από thessports.gr:Σύμφωνα με ρουμάνικο δημοσίευμα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, αναλαμβάνει νέος προπονητής της Στέαουα Βουκουρεστίου. Ωστόσο το άρθρο υποστηρίζει πως η θέση του στον πάγκο θα είναι τυπική, αφού τα «νήματα» θα κινεί ο team manager, Μιχάι Πιντίλι.
Πηγή: thessports.gr
Πρώην του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει την Στέαουα

Εδώ και λίγο καιρό η Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Η λύση τελικά φαίνεται πως βρέθηκε και είναι συνδεδεμένη με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο αναλυτικά, ο σύλλογος της Ρουμανίας ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον νέο του τεχνικό και εκείνος ακούει στο όνομα «Ηλίας Χαραλάμπους», με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, ο ρόλος του φαίνεται πως θα είναι τυπικός. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ρουμανικού Eurosport, η ομάδα ψάχνει έναν τεχνικό που να έχει άδεια για να προπονεί, μετά την αποχώρηση του Λεό Στρίτζου. Ιδανικός για να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας ήταν ο νυν team manager, Μιχάι Πιντίλι, ωστόσο εκείνος δεν έχει το απαραίτητο PRO License. Επομένως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μέσου, ο Χαραλάμπους θα βρίσκεται μεν στον πάγκο, εντούτοις οι αποφάσεις θα ανήκουν εξ' ολοκλήρου στον Πιντίλι.

Διαβάστε ακόμη...