Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βέργου και της Ηρώς Καρυπίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου με 9-7, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Παναγιώτης Βέργος:

«Έχουμε δείξει χαρακτήρα σε όλο τον δεύτερο γύρο, καθώς είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Πραγματικά, σήμερα ήταν ένα εξαιρετικό και δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ευτυχώς η μεγάλη διακοπή δεν μας επηρέασε, ξαναβρήκαμε ρυθμό και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι λογικά θα φτάσουμε στον δεύτερο γύρο τους 22 βαθμούς, συγκομιδή πεντάδας, αλλά πλέον θα είναι πολύ δύσκολο να μπούμε έστω στην εξάδα. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για όλη την προσπάθεια που έκαναν μέχρι τώρα, με δικαίωσαν. Έμειναν συγκεντρωμένες στον στόχο, έπαιξαν με μεγάλη θέληση και μεγάλη ανταγωνιστικότητα, είναι πολύ προσηλωμένες στην τακτική του κάθε παιχνιδιού και θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε το ίδιο πρόσωπο».

Ηρώ Καρυπίδου:

«'Ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους που είχε η ομάδα, αφού έτσι όπως διαμορφώνεται η βαθμολογία, δεν είναι μόνο στο χέρι μας μία θέση στην πρώτη εξάδα, Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο θέλαμε αρκετά. Όλο τον καιρό δουλεύαμε για αυτό. Η ομάδα του ΠΑΟΚ δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην Α1, και χρόνο με τον χρόνο θα είμαστε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί».

Διαβάστε ακόμη...