Επιστρέφουν στην… βάση

Από forzaonline.gr : Σταδιακά επιστρέφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην ομάδα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των Play off της Super League. Χθες (27/3) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.
Πηγή: forzaonline.gr
Επιστρέφουν στην… βάση

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε στην Αθήνα την Λιθουανία στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό στη θέση του Τάσου Μπακασέτα, καταγράφοντας μία ακόμη -έστω κι ανεπίσημη- συμμετοχή με την «γαλανόλευκη».

Η ομάδα του Πογιέτ βρίσκεται σε έναν απαιτητικό όμιλο. Παρά την καλή εμφάνιση στο Φάρο της Πορτογαλίας θα πρέπει να κάνει υπέρβαση στη συνέχεια για να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο μέσω της φάσης των προκριματικών για να βρεθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Όσον αφορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας, αγωνιζόταν στην Ποντγκόριτσα κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν πήρε φανέλα βασικού στο εν λόγω παιχνίδι, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, τον έβαλε στο ματς στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Οι Σέρβοι ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και χάρη σε δύο γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς κέρδισαν με 0-2 τους Μαυροβούνιους.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την Σερβία στα προκριματικά του EURO 2024 και βάζει πλώρη για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Τις προηγούμενες ημέρες επέστρεψαν στη βάση τους οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με τον τελευταίο να έχει ενοχλήσεις. Το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως οι εξετάσεις του 19χρονου αμυντικού είναι θετικές και δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Από την άλλη πλευρά, η Εθνική Σουρινάμ προέρχεται από ήττα κόντρα στο Μεξικό στο πλαίσιο του Nations League Concacaf. Μάλιστα, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός κατάγραψε μία ακόμη συμμετοχή ως βασικός στην αναμέτρηση. Ο Μπίσεσβαρ έχει ήδη επιστρέψει και βρίσκεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Επιπροσθέτως, ολοκληρώνουν σιγά σιγά όλοι οι διεθνείς τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, με τους Ντομινίκ Κοτάρσκι, Τιάγκο Ντάντας, αλλά και τους νεαρούς Μπαλωμένο, Παναγιώτου και Τζίμα να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής από αύριο (29/3).

Διαβάστε ακόμη...