Σαββίδης: «Πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας» - Τι ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης κινήθηκε σε τέσσερις βασικούς άξονες στην τοποθέτησή του και ζήτησε από τους Μπαλτάκο και Μπένετ τη πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας περί... αυτοπρότασης elite διαιτητή για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Σαββίδης: «Πλήρη διερεύνηση της καταγγελίας» - Τι ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Μάκη Γκαγκάτση, κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση, προχωρώντας στη γνωστοποίηση πως ο κ.Μπένετ έδειξε μήνυμα από Elite διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για να σφυρίξει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, μόλις ο κ. Μπένετ του είπε ότι έχει βρεθεί διαιτητής, πρώτα του ζήτησε να τον αλλάξει και να βάλει τον ίδιο και μετά ρωτούσε να μάθει ποιος είναι!

Όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δια στόματος Ιβάν Σαββίδη, ζήτησαν τη πλήρη διερεύνηση από τους Μπένετ, Μπαλτάκο με τη συνδρομή της ΟΥΕΦΑ στην οποία ήδη το έχει καταγγείλει ο Μπένετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μήνυμα που έδειξε ο επικεφαλής της ΚΕΔ είναι από την προηγούμενη Παρασκευή και αφορά το επερχόμενο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που είναι να διεξαχθεί τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Η θέση του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη στη συνάντηση:

Σε τέσσερις βασικούς άξονες κινήθηκε ο ΠΑΟΚ επισημαίνοντας πως: παρά τα σφοδρά καταγεγραμμένα παράπονα από την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, κυρίως σχετικά με το VAR, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Τρίπολης, εκφράστηκε η πεποίθησή τους πως η ΚΕΔ και ο κ. Μπένετ, είναι οι μόνοι θεσμικά -και πάντα μόνο μέσω της ΕΠΟ- που μπορούν να σχετίζονται με την εύρεση, ορισμό και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με διαιτητές.

Καμία Λίγκα, καμία ομάδα, κανένας εκτός του επίσημου θεσμικού φορέα που είναι η ΚΕΔ, μπορεί να συμμετέχει σε τέτοια διαδικασία.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε ψυχραιμία από όλους και ότι στους 4 επαφίεται να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς προβλήματα. «Κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Όπως ειπώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη: «Συμφωνούμε για ελίτ διαιτητές και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, θεσμικά πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση» Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά πως: «Μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων, τώρα είναι υπέρ των ξένων».

Οι αναφορές στη σχέση Ολυμπιακού - Άρη!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και οι αναφορές του Ιβάν Σαββίδη στη σχέση Ολυμπιακού - Άρη, με το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να να τη σχολιάζει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της σύσκεψης...

Διαβάστε ακόμη...