ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου, ο Τζίμας και το μήνυμα

Από paok24.com: Έγραψε τη δική του ιστορία και προχωράει
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου, ο Τζίμας και το μήνυμα

Όταν ο Μπράντον Τόμας άφησε τη θέση του στον Στέφανο Τζίμα στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω στον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Μπράντον τον αγκάλιασε σφιχτά και του έδωσε την απαραίτητη ώθηση, η Τούμπα τον υποδέχθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα και λίγο αργότερα, στις καθυστερήσεις, ο μικρός έβαλε το... κερασάκι στη νίκη του "Δικεφάλου".

Ο Τζίμας εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο κι έγραψε τη δική του ιστορία στα "ασπρόμαυρα", καθώς έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ, βάζοντας τέλος στο ρεκόρ του Γιώργου Κούδα που κρατούσε 59 ολόκληρα χρόνια.

Έπεσαν όλοι επάνω του, οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν, το ίδιο έκανε και ο κόσμος κι ο Τζίμας, έδειχνε να το απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ! Ήταν η δική του στιγμή, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω του! Μας έδειξε αυτό που -ουσιαστικά- γνωρίζαμε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου από τη δική του μεριά, να γνωρίζει καλά πως "κλειδί" και σε αυτή την περίπτωση είναι η σωστή διαχείριση.

"Έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του ο Τζίμας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε. Αλλά ας τον αφήσουμε ήσυχο να δουλέψει, έχει δρόμο μπροστά του", σημείωσε μετά το παιχνίδι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα με φόντο και το μέλλον.

Τώρα, η δουλειά συνεχίζεται για τον Τζίμα, που είναι ουσιαστικός κι εντυπωσιακός παίζοντας και με την Εθνική Νέων, καθώς πρωταγωνίστησε στο ντεμπούτο του, στη νίκη με 0-2 επί της Ιρλανδίας, σκοράροντας και τα δύο γκολ.

Το μέλλον του ανήκει κι ο ίδιος το ξέρει καλά...

Διαβάστε ακόμη...