Πάει στα πλέι-οφ με ψυχολογία!

Από acpaok.gr: Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας των Βριλησσίων με 39-26, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.
Πηγή: acpaok.gr
Πάει στα πλέι-οφ με ψυχολογία!

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γκίγκοφ, Δούγια, Παπάζογλου, Αποστόλου, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, Λαδάκη και Τζωρτζίνη.

Σε μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Δικέφαλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συνδυασμούς ενόψει των πλέι-οφ. Ο αγώνας ήταν ανοιχτός σε επιθετικό πλαίσιο, οι δύο ομάδες πηγαίναν χέρι-χέρι μέχρι το 11-11, με τον Αποστόλου να έχει βάλει τρία γκολ και τους Τζωρτζίνη και Λαδάκη να μετρούν από δύο τέρματα. Στη συνέχεια ο Ελευθεριάδης με τρία προσωπικά τέρματα διαμόρφωσε το σκορ σε 14-13. Ο Νικολαΐδης πήρε την σκυτάλη και βρίσκοντας δίχτυα δύο συνεχόμενες φορές έκανε το 16-13, δίνοντας στον ΠΑΟΚ ένα μικρό προβάδισμα. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι «ασπρόμαυροι» επέκτειναν την διαφορά τους σε 19-15.

Μετά την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά έχοντας την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Με ένα σερί 6-0 και τρία τέρματα του Ελευθεριάδη, δύο του Νικολαΐδη και ένα του Παπάζογλου, ο Δικέφαλος απέκτησε ένα προβάδισμα δέκα τερμάτων, με το σκορ να πηγαίνει στο 25-15. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους» να φτάνουν ακόμα και τα 12 γκολ διαφορά, με τον Τζωρτζίνη να κάνει το 31-20 και τον Λαδάκη αμέσως μετά το 32-20. Ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 39-26.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της ημιτελική φάσης των πλέι-οφ της Handball Premier.

Διαβάστε ακόμη...