ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco

Για τον δεύτερο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει, ως τυπικά φιλοξενούμενος, τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, την Κυριακή 26 Μαρτίου και ώρα 18:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco

Με εμφάνιση... χαρακτήρα στο πρώτο παιχνίδι, ο Δικέφαλος έκανε το 1-0 στην σειρά, και αντιμετωπίζει τον ΑΕΣΧ Πυλαίας ως τυπικά φιλοξενούμενος, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο Δημήτρης Πελεκίδης θα έχει στην διάθεσή του και την αρχηγό, Μαρία Χατζηπαρασίδου, η οποία εξέτισε την ποινή της στον πρώτο ημιτελικό και επιστρέφει.

Απέναντί του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος καλείται να βγάλει αντίδραση και να ισοφαρίσει την σειρά, έχοντας ακόμα μία ευκαιρία για την πρόκριση στους τελικούς.

Για το Game 2 κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, παρόλα αυτά η ομάδα είναι προετοιμασμένη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα είμαστε πλήρεις για τον δεύτερο ημιτελικό, κάτι το οποίο είναι απολύτως ευχάριστο. Η ομάδα θα πάει ακριβώς με την συνταγή του πρώτου ημιτελικού, δηλαδή με μεγάλη μαχητικότητα και αγωνιστικότητα, αμυντική προσήλωση, για να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς, όπου είναι και ο στόχος».


Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
2ος ημιτελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco

Διαβάστε ακόμη...