Χάτζι: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Παραμονή του φιλικού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο Γκιόργκε Χάτζι μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για την αναμέτρηση της Φαρούλ επί ελληνικού εδάφους.
Πηγή: sdna.gr
Χάτζι: «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Προτού η αποστολή της Φαρούλ πετάξει για Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού φιλικού (25/3, 18:00) με τους ασπρόμαυρους στην Τούμπα, ο προπονητής της ομάδας από την Κοστάντζα αναφέρθηκε στις απουσίες που υπάρχουν λόγω των εθνικών ομάδων ενώ στάθηκε και στον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για ένα δυνατό γκρουπ.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς εκτός έδρας, είναι καλό να αποκτήσουμε εμπειρίες γιατί είμαστε μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα από ένα άλλο πιο δυνατό πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Χάτζι και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ανεξάρτητα από τη βαθμολογία τη δική μας αλλά και του ΠΑΟΚ, θέλω να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας. Θα είμαι εκεί με την οικογένειά μου, αλλά ο στόχος μου είναι να ελέγξω όλους τους παίκτες, να δω τι άλλο μπορεί να προκύψει από τους νεαρούς μας παίκτες.

Να δω όσα έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις, να το δουν και οι παίκτες, όχι μόνο εγώ. Δεν έχω καμιά δεκαριά παίκτες στην διάθεση μου τώρα λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά δεν έχει σχέση. Είναι και οι άλλοι παίκτες εδώ και νέοι, που έχουν μείνει και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους σε αυτό το φιλικό. Δυστυχώς, ο Αρτεάν έχει πρόβλημα και δεν θα παίξει, όπως δεν θα παίξει ούτε ο Ποπέσκου».

Για τους λόγους που τον έκαναν να πει «ναι» στη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Φαρούλ Κοστάντζα, είχε τοππθετηθεί και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αποθεώνοντας τον Χάτζι:

«Η Φαρούλ μας το πρότεινε. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών ειδικά όταν έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες αλλά εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε ακόμη...