Πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ το 2024

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ και στο βάθος υπάρχει και το Κύπελλο, ωστόσο, έχει ξεκινήσει ήδη η προεργασία με φόντο τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ το 2024

Όπως ειπώθηκε στο PAOK24 news ενόψει των μεταγραφών που έρχονται, αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη Ρωσία, δε θα αλλάξει σημαντικά το τοπίο αναφορικά με τη ρευστότητα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εκφράσει την επιθυμία του με φόντο το ρόστερ της νέας σεζόν κι αυτό που θέλει, είναι μία απλή αναβάθμιση κι όχι πολλές αλλαγές.

Το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει ανοικτό, ενώ ξεχωριστή υπόθεση είναι το μέλλον του Αντελίνο Βιεϊρίνια κι από εκεί και πέρα, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα.

Ο Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και το κλαμπ συμφωνεί, ενώ κεντρική ιδέα με φόντο την αναβάθμιση είναι η ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αλλά και η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα μπορεί να παίξει τόσο στο "10", όσο και στα πλάγια, για να γίνεται ένα ορθολογικό ροτέισον μεταξύ των τριών.

Όσον αφορά στην επίθεση, το σενάριο της παραμονής τόσο του Ολιβέιρα, όσο και του Μπράντον Τόμας είναι πιθανό, ενώ στο "κάδρο" βρίσκεται φυσικά κι ο Τζίμας, που σίγουρα θα πάρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες.

Διαβάστε ακόμη...