Εθνική Νέων: Βασική ενδεκάδα γεμάτη… ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Το ταξίδι της Εθνικής Νέων, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην πρώτη προκριματική φάση της Ελβετίας, συνεχίζεται με την συμμετοχή της στον γύρο Elite του Eυρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων 2023.
Πηγή: paok24.com
Εθνική Νέων: Βασική ενδεκάδα γεμάτη… ΠΑΟΚ!

Οι «μικροί» βρίσκονται στην Ιρλανδία, ενόψει της πρεμιέρας της στον 5ο προκριματικό όμιλο της Εlite Round του EURO U19, με αντίπαλο την Εσθονία την απόψε στις 21:30.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η βασική ενδεκάδα που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, είναι έντονο ασπρόμαυρο χρώμα, καθώς οι 8 από τους 11 ποδοσφαιριστές ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα της εθνικής ομάδας νέων:

Μοναστηρλής (ΠΑΟΚ), Τασιούρας (ΠΑΟΚ), Κωττάς (ΠΑΟΚ), Καλογερόπουλος, Κεραμίτσης, Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Σμυρλής (ΠΑΟΚ), Συμεωνίδης, Γκούμας (ΠΑΟΚ), Σπυράκος (ΠΑΟΚ), Τζίμας (ΠΑΟΚ).

Στόχος της Εθνικής είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης του 5ου Ομίλου, που θα της δώσει και το εισιτήριο για την τελική φάση, με τους αγώνες να διεξάγονται στην Ιρλανδία. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες, με το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου να είναι μεγάλο εξαιτίας των πολλών παικτών της ομάδας που συμμετέχουν στην αποστολή.

Διαβάστε ακόμη...